Vægten

Nå, jeg kom til læge og blev vejet, og på hendes vægt sagde den at jeg manglede 4 kg (det skal også lige siges, at jeg jo havde været på nattevagt, hvor jeg har fået en masse væske og mad som vejer) da jeg kom hjem sagde min vægt at jeg manglede 2 kg, og på min diætist vægt plejer den altid at vise 2 kg mindre end min egen.. nå, men for min egen skyld tog vi batterierne ud af vægten her i weekenden fordi det simpelthen stresser mig..
da jeg så kom på vægten igen sagde den at jeg er på det jeg skulle have tabt mig.. men jeg gider ikke rigtig gå så meget op i min egen vægt længere. jeg skal til læge og vejes på torsdag og til diætist d. 20, så jeg kan høre hvordan det går.. så batterierne er taget ud igen og kommer først i onsdag eller torsdag.

Men jeg har haft en dejlig rolig weekend, jeg har været aktiv fredag med forårs rengøring puuha! og torsdag var det ud at gå gode ture, jeg lægger lidt billeder op imorgen. Idag har vi fået sat lamper op på 1 sal i huset, og min skønne kæreste har samlet vores nye kommode.

xoxo<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>