Sidste gang ved diætisten

Ja .. så er det sidste gang jeg skal til diætist, og hold nu op hvor er jeg nervøs!! gad vide hvad vægten siger??? hvor meget mangler jeg at tabe?? jeg er så nervøs at jeg faktisk drak mig fuld i går, og jeg er altså den der kedelige type der aldrig drikker, men jeg skulle bare lige have en øl til at sove på, så endte det med at kæresten og jeg sad og snakkede og fik lige lidt mere.. men jeg tror egentlig jeg havde brug for det.

Jeg skal til diætisten kl 13.30, så lige nu sidder jeg på min kærestes arbejde og venter på at jeg skal køre. Gad vide hvad vægten er? Jeg har taget noget let tøj på, så leggins og en top som er i noget silke stof og så tager jeg skoene af når jeg skal vejes ! hvis min vægt derhjemme passer, så har jeg tabt mig lige hvad jeg skal, men jeg tror desværre ikke at den passer, jeg har jo prøvet 2 andre vægte og de sagde at jeg mangler 3-4 kg, så det er nok den der passer. Desværre! men om jeg så skal sulte mig selv, så gør jeg det! jeg skal bare have tabt mig de kg..

jeg begynder også at tænke på min sidste samtale jeg snart skal til.. om jeg bliver afvist.. og jeg har spurgt folk på facebook, og der er en der blev afvist fordi hun ikke var 25, men hun blev afvist inden, så hun blev slet ikke sat i gang med forløbet, og det er jeg jo? og så er der en der var 22 da hun blev opereret, og vejet omkring 140+ og jeg vejer mere end det, så jeg håber virkelig bare … puuha !!

 

11048756_10153289629969390_3433708187179954644_o

her sidder jeg så hehe :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>