Så frustreret!

Det har gået super godt med vægttabet de her dage, og så tænkte jeg at mens jeg var på arbejde her om natten, ville jeg da lige prøve at veje mig .. og av min mave!!! fik den største kvalme nogensinde!
vægten var noget helt andet end hvad min vægt siger, og der var stor forskel! vi snakker omkring 5 kg forskel!!!!! er det den vægt der viser for meget?? eller er det min der bare ikke har kunne klare at jeg vejer mig hver dag, og måske er i stykker?? min vægt plejer at vise ca. 2 kg for meget i forhold til min diætist, og i går viste min vægt at jeg havde tabt de 20 kg jeg skulle, men jeg troede ikke på det, så jeg fik Casper (min kæreste) til at hoppe op, og hans vægt stemte.. og så kommer jeg på arbejde og så lægger den lige 5 kg til? hvis jeg skal tabe mig 5 kg og først finder ud af det nu, så har jeg ingen chance til at nå det! så har jeg 20 dage?????????

det første jeg gør når jeg har fri i morgen tidlig, er at ringe til lægen, og så skal jeg godt nok blive vejet. Kan mærke at jeg er helt panisk lige nu … fedt at jeg skal gå og have denne følelse hele natten ): !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>