Så er det snart d. 29 april

Jaa.. jeg har jo min sidste samtale d. 29 april og hold nu op hvor jeg glæder mig! Men jeg er også bare super nervøs. Min diætist sagde at der altid vil være en lille chance for at man ikke bliver godkendt til operationen, men jeg kan virkelig ikke se hvorfor jeg ikke skulle blive godkendt?
Jeg er utrolig overvægtig forhold til ander unge mennesker jeg har hørt om der har fået den.. puuha..

og så er jeg så nervøs for at det er dårlige nyheder da det også er min kærestes fødselsdag, og jeg vil virkelig ikke gå og være ked af det på hans dag :( det har været utrolig hårde 4 uger, jeg har slet ikke haft tid eller overskud til mange mennesker, og jeg har kun tænkt på mig selv! jeg har bare været super egoistisk.. men hvis jeg ikke havde været det, så tror jeg heller ikke at jeg ville have tabt mig så meget som jeg har.

Nå.. men gad vide hvad der skal ske til den sidste samtale?? om de vil stille spørgsmål? jeg er super dårlig til møder osv :p hahah .. nu må vi se.

xoxo – det tror jeg at jeg begynder at skrive hehe total fan af gossip girl !! ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>