Overskud

Jeg var til diætist for nogen dage siden, og der blev jeg vejet og havde lige tabt et kg til, ellers står det meget stille. Hun fortalte meget om operationen, og forklarede at lige nu ville hun gerne få mig ind i nogen gode vaner.. Så det handler ikke så meget om at jeg skal tabe mig endnu. Lige nu skal jeg tænke på små portioner, ikke drikke til maden og TYGGE… tygge, tygge, tygge.

Som hun siger skal jeg få de gode vaner ind, så bliver det nemmere for mig når jeg er blevet opereret. Hun fortalte så om forløbet og hvem der er med i det her.

Så hun gav mig bare mere mod på det her, og så er hun utrolig sød! Jeg skal op til hende igen d. 5 Feb. Og der vil jeg gerne kunne hoppe på vægten og tabe mig endnu mere hehe.

Jeg har virkelig meget overskud.. Nu får jeg jo mine D vitaminer og det hjælper! Jeg bevæger mig jo også mere og spiser sundere. Idag stod jeg op og tog en tur i skoven med min hund Robin. Jeg ligger billeder ind senere ❤ det er nu skønt med alt det sne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>