Operations dagen

Jeg blev opereret d. 19 Maj 2015

Vi var 3 der skulle opereres, og vi skulle møde ind kl. 07.00 om morgen. Der var en  der skulle opereres kl. 8, kl. 10 og kl. 12. Jeg håbede at jeg ville være den første! men selvfølgelig skulle jeg være den sidste. Jeg var faktisk ikke nervøs, men jeg tror måske bare at det var en facade jeg havde på, for at holde mig i ro.

Jeg havde min mor og min kæreste med, jeg kunne se allerede fra morgenstunden at min kæreste var så bekymret.. Nogen aftner inden brød han sammen foran mig, fordi han var så bange for at der skulle ske noget, og det er for fuld forståeligt.

Min mor var også nervøs, men hun glædede sig også rigtig meget på mine vegne. Min mor lavede sjov med mig hele tiden og sørgede for at jeg tænkte på noget andet, og det var super dejligt! Min kæreste gav mig den kærlighed jeg skulle bruge <3

 

Vi kom ind på vores stue, fik vores senge og så fik vi hospitals tøj på.. og føj hvor var jeg nervøs for at jeg skulle havde tøj af dem… for tænkt hvis jeg ikke kunne passe det??
Først fik jeg en for lille bluse… så for lille underbukser .. og til sidst spurgte jeg om jeg ikke bare kunne få det største af det største ..  OG DET FIK JEG SÅ! mine underbukser sad på mig som om at det var shorts, og min bluse blev pludselig til en kjole..
der var ikke rigtig styr på det med str osv, og det gik mig på.. da jeg så skulle opereres skulle jeg gå derned med en anden dame.. jeg havde jo ikke meget tøj på, så hun ville give mig en morgenkåbe.. og igen får jeg en der er alt for lille! hun prøver at få den på mig, at det gjorde ondt til sidst.. jeg sagde til hende .. drop det nu bare, jeg kan jo ikke passe den!! så det endte med at jeg bare gik derned i mit alt for store hospitalstøj… hold op hvor så jeg dum ud.

Jeg kom ind på operationsbordet, og folkene var rigtig søde, og forklarede hvad der skulle ske, og en to tre.. så var jeg vågen igen.

Jeg vågnede op med en slange i halsen, normalt kan folk ikke huske det, men det kunne jeg altså .. når man bliver opereret får man sådan nogen kæmpe luft tryk, de skal være sikker på at det de har lavet kan holde. når man vågner gør det sygt ondt, men det er forskelligt hvor smerten sætter sig. En af dem på stuen, fik ondt ved skulderen.. Jeg? jeg fik ondt i ryggen! så det betød at jeg hverken kunne stå, sidde eller ligge.

Da vi alle lå i vores senge og var opereret, var dem på min stue begyndt at drikke og spise yoghurt med det samme, det turde jeg ikke!! det resulterede så også at de lå og brækkede sig om natten. Jeg var den eneste på stuen der ikke kastede op, fordi jeg kun havde nippet til lidt vand.

Det hele gik som det skulle, men det var en hård kamp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>