KAGE!

ej … jeg er snart ved at være der.. det er den 15 i dag, og jeg skal til min sidste samtale d. 29 .. og jeg glæder mig, jeg kan godt mærke at jeg bliver mere og mere nervøs og spændt. Jeg skal til lægen i morgen, og vejes, og d. 20 skal jeg til min diætist og vejes.. puuha.. jeg har selv valgt at tage op til lægen og blive vejet fordi jeg ikke stoler på min egen vægt, jeg skal hvertfald have en snak med min diætist ang. hvad de forskellige vægte siger, og hvordan jeg skal forholde mig til det..

Nå men jeg har kaldt indlægget for “kage” og det er simpelthen fordi at d. 30 altså dagen efter min sidste samtale, der skal jeg holde fødselsdag for min skønne kæreste! og og og … til fødselsdag er der jo altid kage såååååååå JEG SKAL HAVE KAGE!!! og jeg glæder mig.. jeg køber ikke meget for jeg vil stadig ikke bare grov æde.. så det bliver nok bare en lille chokoladekage, MEN JEG GLÆDER MIG!

det er lidt sjovt, for inden det her forløb spiste jeg ikke rigtig kage, da jeg aldrig har været helt fan.. det var mere chokolade og chips. men nu hvor jeg ikke spiser noget, så er utrolig trængende til kage! alt kage!! studenterbrød, hindbærsnitter osv .. TRØFLER! mmmmmh … nå, men jeg glæder mig til en rigtig god dag, og jeg glæder mig til at se min skønne familie <3 her er et billede af den kommende fødselar <3 Er han ikke en steg? ;)

AAEAAQAAAAAAAAInAAAAJDgxOTc3MTM0LTBhZWMtNGU5YS05YjdlLTliNGY1MmFkYmVhZQ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>