Halløj igen!

Hej!
så starter jeg igen, jeg har i en månedstid haft meget stress over min vægt, så jeg har slet ikke haft lyst til at snakke eller bare skrive om det, jeg havde brug for ro omkring mig, og det har jeg fået! (:
jeg har arbejdet en del herhjemme med små projekter, og nu er vi kommet til haven .. og OMG! det er da bare sindssygt hårdt!? at skulle grave en plante op, eller fælde buske/træer, det er ikke bare piece of cake! så jeg har fået gang i nogen muskler jeg ikke anede jeg havde.

Nå, men vægten havde drillet mig utrolig meget og jeg stod stille i næsten en hel måned.. så jeg manglede ca. 7 kg og det var så frustrerende! Jeg gik og var så ked af det og havde egentlig bare lyst til at kaste håndklædet i ringen, men for fanden, jeg havde jo tabt mig 13 kg, og det er bedre end ingenting! Heldigvis har jeg en masse dejlige mennesker omkring mig, som var gode til at få mig op på hesten. Min kæreste snakkede tit om hvor meget mere glad jeg er blevet, og aktiv og det er jo rigtigt, det er bare ikke noget jeg rigtig lagde mærke til, Han satte også nogen billeder af mig op ved siden af hinanden hvor man godt kunne se på dobbelthagen at den var blevet mindre, og det hjælper jo på motivationen! :)

så igår gik jeg på vægten og så faktisk at jeg havde tabt mig rigtig meget! så nu kan jeg sige at ud af de 20 kg jeg skal tabe mig, har jeg tabt omkring 18 kg nu. Hold nu op hvor er jeg glad!!

Min diætist ville have jeg skulle spise en masse brød, men det gik bare ikke godt for mig.. altså sådan rugbrød med mageret kød osv..
Jeg har spist MEGET salat og grøntsager og Kød!! til morgenmad har det været nupo shake eller yoghurt med frugt gerne blåbær. Snacks har været lidt nødder, hytteost og frugt. Jeg er MEGET glad for hytteost hehe. Og så har vi egentlig også prøvet at være på suppe kuren, måske jeg lige skulle skrive et indlæg omkring det :)

det var alt herfra, nu skal jeg snart ud i haven <3 den have trænger bare til en masse kærlighed, vi har ikke arbejdet på den siden vi købte huset (for et år siden) i kan lige se nogen billeder af den (: page

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>