Forholdet til mad

Ja .. mad…
Jeg ELSKER mad .. det er jo en af grundene til at jeg er så stor som jeg er. Jeg tænker rigtig tit på mad, og nogen gange er det faktisk meget frustrerende. Nu er jeg i gang med at tabe mig, og jeg skal tænke meget over mine portioner. Jeg kan ikke lade vær med at tænke på hvordan man tænker om mad når man er blevet opereret, vil man være lige så besat af det som nu? eller vil du ikke rigtig tænke over det?

Lige nu kan jeg blive mega glad, hvis jeg ved at jeg skal have lækkert aftensmad .. og så siger folk jo at man godt må spise usundt, men med måde… MED MÅDE? Det kan jeg jo ikke finde ud af, hvis jeg sidder med chokolade, har jeg rigtig svært ved at bare må spise 2 stykker.. men så tænker jeg, om det mon vil forandre sig efter en GB operation? DET HÅBER JEG!

jeg håber at jeg får den følelse af at blive en fri sund pige, ikke skal tænke på mad hele tiden.
jeg krydser finger.

det var bare lige nogen tanker :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>