Den sidste måneds tid.

Jaa. jeg har bevidst ikke skrevet så meget denne her måned, da mit hoved har været fyldt med en masse tanker, og vi har haft lidt travlt herhjemme. jeg havde en periode hvor jeg var rigtig tæt på at smide håndklædet i ringen og give op.. jeg synes jeg blev ved med at veje det samme, eller så svingede vægten bare hele tiden. Det har også været meget frustrerende at jeg har haft svært ved motionen fordi mine knæ gør ondt.. men men men ..

jeg får meget støtte af min dejlige kæreste og min familie, jeg har snakket med med min kæreste og jeg har været rigtig vred, Han er heldigvis rigtig god til at tage imod min vrede, men ikke tage den personlig.

Jeg var til diætist i sidste uge, og jeg kom jo med en masse ting jeg har været frustreret over, og jeg fortalte at jeg var overrasket over at det ikke var så meget slikket der har været svært men det var portionerne.. dem kan jeg ikke helt styre, og så det at jeg føler mig aldrig mæt!
jeg forklarede hende at jeg nok ikke rigtig havde tabt mig så meget på den månede, og jeg er sikker på at det er pga mine portioner..

vi fik mig vejet og det viste sig så at jeg havde tabt mig 4,5 kg. så det er jo egentlig ret godt, så det gjorde dagen lidt bedre :)
da jeg kom hjem og min kæreste kom hjem viste han mig en plan, en plan vi kunne følge ang. motion og mad. min diætist følte ikke at jeg var klar til at få en madplan fra hende endnu, fordi jeg selv skal lære at finde ud af hvor meget mad jeg skal have, hun vil selvfølgelig gerne hjælpe mig, men hun synes alligevel at jeg selv skal prøve.

det er rart at min kæreste vil hjælpe mig, det betyder rigtig meget.. vi spillede bordtennis i en time samme aften, og hold nu op det er faktisk hårdt hehe. jeg har dog ikke trænet den sidste uges tid da jeg har ligget syg og stadig er det, men jeg er snart rask og så skal jeg igang igen!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>