Bivirkning ved en gastric bypass

Ja, der er jo desværre nogen bivirkninger ved at få en gastric bypass. Det kan være tarmslyng eller brok.. men desværre også galdesten.

sidste måned prøvede jeg at få galdesten, det var så forfærdeligt! jeg vågner op om natten i kraftig smerte, jeg får vækket min kæreste og pludselig kan jeg ikke få luft, jeg kunne næsten ikke bevæge mig. Min ryg gjorde så fandens ondt, den krampede ! til sidst fik jeg så ondt at jeg blev næsten følelsesløs .. jeg vidste at noget var galt, så vi måtte ringe 112. ambulancen kom, og så husker jeg ikke rigtig turen, jeg var i et smerteheleved, at jeg var ved at besvime flere gange.. det endte med en masse blodprøver, drop så jeg kunne få 5 ltr væske, og så to scanninger. vi fandt så ud af at jeg også have betændelse i min bugspytkirtel, så jeg skulle indlægges natten over. Det var så træls!

jeg kom først hjem om eftermiddagen, og så havde jeg det fint igen, min krop var bare helt færdig.

Tror i så ikke også at jeg oplevede det i går?? jeg fik pludselig ondt igen i ryggen, og denne gang var jeg alene hjemme, så jeg fik ringet efter min nabo, så hun kunne passe mine hunde og så fik jeg ringet 112. Men denne gang var det ikke så slemt som sidst, for jeg kunne nogenlunde holde det ud, men det viste sig heldigvis at være et mindre anfald, som kun varede 1,5 time. den første varede i 4 timer!!! Så jeg blev sendt hjem igen, og så fik jeg noget stikpiller som jeg skal tage næste gang jeg får smerter, og så selv ringe efter en læge. men det er så vigtigt at hvis man får ondt i maven så ring 112 med det samme!! og nævn for lægen i røret at du er gastric bypass opereret, for så SKAL de reagere!

 

men ja, det var så en af de bivirkninger som jeg har oplevet.. jeg håber ikke at jeg oplever de andre :(!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>